Remco Visser
Remco Visser Good vibes 26 jun 2016 / 11:45 uur

Man opgepakt na in bil knijpen agente

Een 34-jarige man uit Goor heeft een aanklacht aan zijn broek, omdat hij tijdens feesten in de Overijsselse stad zijn handen niet thuis kon houden. De man werd namelijk gearresteerd nadat hij een vrouwelijke agent in haar billen had geknepen, zo meldt RTV Oost.

De kontenknijper sloeg vanochtend om 4.00 uur toe toen de agente aan het surveilleren was. Na het knijpen in de billen nam de man meteen de benen, maar hij kon worden ingehaald door de agente. Hij werd ingerekend en naar het politiebureau gebracht.

De agente deed aangifte van aanranding en belediging. De dader kreeg een proces-verbaal en is na verhoor weer vrijgelaten. De Gorenaar staat waarschijnlijk nog wel een fikse straf te wachten, omdat het Openbaar Ministerie hard optreedt tegen personen die geweld uiten in de richting van politie-, brandweer- en ambulancepersoneel.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Man opgepakt na in bil knijpen agente
Sluiten