Lisa Vermeij
Lisa Vermeij Good vibes 2 jun 2016
Leestijd: 1 minuut

Man faalt 107 keer voor theorie-examen

Voor alle mensen die moeite hebben met hun theorie-examen, geef niet op!

107 keer gefaald

Is het jouw na vijf keer proberen nog steeds niet gelukt om je theoriepapiertje te behalen? Wees dan niet al te getreurd, want het kan altijd nog erger. Een 40-jarige man uit Londen heeft na 107 keer, nog steeds niet zijn theorie-examen gehaald, meldt Metro UK.

Het kan altijd nog een tikkeltje erger, want het record in Groot-Brittannië staat momenteel op 113 mislukte examens. Dit record is in handen van een 30-jarige vrouw die niet voor niets de titel ‘Brits meest slechte rijder’ heeft gekregen.

De brokkenpiloten hebben samen meer dan 6.500 pond besteed aan hun theorie-examens. Mochten ze de test ooit wel halen, dan mogen ze nog de weg niet op, want dan ligt er nog een praktijkexamen op ze te wachten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Man faalt 107 keer voor theorie-examen
Sluiten