Sabine de Lucht
Sabine de Lucht Good vibes 2 jun 2016 / 09:58 uur

Man claimt Adele ontmoet te hebben in park

Zonder het te weten een ster ontmoeten: het is mogelijk. Zo liep Peter Leeuwerinks de wereldberoemde zangeres Adele tegen het lijf toen hij zijn hond Takkie aan het uitlaten was in het Amsterdamse Wertheimpark. De 46-jarige man herkende de ster en haar huidige vriend Simon Christopher Konecki echter niet.

Aaien

Toen Leeuwerinks bijna klaar was met zijn wandeling door het Amsterdamse park, sprong opeens een jochie uit een wagen die vroeg of hij zijn hond mocht aaien. Op zich geen rare vraag, dus de man liet het toe. Even later, stapten ook de ouders uit de bus. Vermoedelijk om te kijken wat hun zoon aan het doen was.

„De vader van het jongetje, een man met een grote baard en een grote zonnebril, kwam er ook bij staan. Toen hebben we een kort onderonsje over Takkie gehad. Z’n vriendin of de moeder stond achter mij dat bleek dus Adele te zijn”, vertelt Leeuwerinks aan RTV NH. Toen hij later op de fiets zat, besefte de man pas wie hij eigenlijk ontmoet had.

https://twitter.com/1001ptsNL/status/738105925525999616

Dat Adele in Amsterdam opdook, is niet zo vreemd. De zangeres gaf woensdagavond een concert voor een uitverkocht Ziggo Dome. Deze fans hadden waarschijnlijk maar al te graag in Leeuwerinks schoenen willen staan.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Man claimt Adele ontmoet te hebben in park
Sluiten