Metro
Metro Good vibes 14 jun 2016 / 10:30 uur

Lunchbabe: Melissa Gorga

In de categorie Babes heb je vele rangschikkingen. Zo heb je dames die met hun smoeltje wereldberoemd zijn geworden, en bijvoorbeeld voor Victoria’s Secret over de catwalk mogen wandelen. Anderen hebben hun talenten dan weer tentoongespreid in een pikante video, waarna ze plots ook opeens op elke cover staan.

Dan zijn er nog de dames die eigenlijk niks kunnen, maar wel menig mannenhart sneller laten kloppen. Zoals Melissa Gorga. Diens claim to fame was het programma The Real Housewives of New Jersey, waar rondborstige huisvrouwen vooral veel met elkaar ruziën.

Dat ze daarnaast toch enorm haar best doet om in de spotlights te blijven, blijkt uit de manier waarop ze haar hond uitlaat. Dat deed ze deze week namelijk doodleuk in haar bikini. En die foto’s heeft H. Spatel hieronder voor bij de bammetjes klaargezet.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Lunchbabe: Melissa Gorga
Sluiten