Redactie Metro
Redactie Metro Good vibes 24 jun 2016 / 20:23 uur

Lopen over hete kolen gaat gigantisch mis

De kracht zit in jezelf, roept de Amerikaanse motivatiekoning Tony Robbins al jaren. Als bewijs dat mensen meer kunnen dan ze denken, laat hij ze regelmatig over vuur lopen. In de Texaanse stad Dallas pakte dat verkeerd uit en moesten hulpverleners eraan te pas komen om veertig mensen met brandwonden te behandelen.

Vijf gemotiveerde vuurlopers belandden na de wandeling over 5 meter gloeiende kolen zelfs in het ziekenhuis met brandwonden aan voeten en benen, meldde The Dallas Morning News vrijdag.

De onderneming van de goeroe, Robbins Research International, kwam al snel met onder meer deze verklaring: „Slechts vijf van 7000 deelnemers hadden echt hulp nodig. We zijn blij dat het zo’n succes voor die 7000 gasten was.” Ook zei een woordvoerder dat het normaal was dat sommige deelnemers wat ‘ongemak’ zouden voelen na het vuurlopen. Daar zullen de verbrande personen in kwestie weleens anders over kunnen denken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag de beste tips in je mailbox!

Reageer op artikel:
Lopen over hete kolen gaat gigantisch mis
Sluiten