Kasper Hermans
Kasper Hermans Good vibes 2 jun 2016 / 12:50 uur

Koppel vindt lijk in huis: ‘Sorry voor de stank’

Een jong koppel dacht eindelijk een mooie flat te hebben gevonden in New York. Alles leek perfect in orde, totdat ze op een gegeven moment een kast openmaakte en daarin een rottend lijk aantroffen.

Bij het in plastic en lakens gewikkelde lichaam – dat toebehoort aan de 64-jarige ooit veroordeelde Sidney Harris – lag wel een briefje. ,,Sorry voor de stank”, zo had vermoedelijk de moordenaar gemeld. Bij het slachtoffer werden meerdere schedelfracturen gevonden.

Volgens New York Daily News was het huis eerst van Harris. Nadat de huurbaas hem voor langere tijd niet meer gezien had, mocht het koppel erin trekken. Tijdens het opruimen van het huis troffen ze het lijk aan.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Koppel vindt lijk in huis: ‘Sorry voor de stank’
Sluiten