Puck Roest
Puck Roest Good vibes 29 jun 2016 / 11:46 uur

Kapper bespreekt wekelijks hetzelfde met demente man

De Amerikaanse kapper Marlo Matthews krijgt elke week bezoek van meneer Earl. De demente man laat zich al jaren knippen door Matthews. Iedere week praten ze over koetjes en kalfjes en vraagt Earl of zijn broer de kappersrekening al heeft betaald.

„De man in de kappersstoel is meneer Earl. Hij woont in het verzorgingstehuis naast de zaak en heeft dementie. Als je hem iets vertelt, is hij het de volgende dag alweer vergeten”, schrijft Matthews op de Facebookpagina Love What Matters. „Zijn broer kwam vroeger altijd naar de zaak en betaalde de rekening van meneer Earl. […] Maar hij overleed vijf jaar geleden. Toch vraagt meneer Earl nog iedere week of zijn broer de rekening heeft betaald. Iedere keer zeg ik weer; “Ja, meneer, uw rekening is betaald” en knip ik zijn haar.”

"The man in the chair is Mr. Earl….Mr. Earl lives in the assisted living home next door to the shop, he has a memory…

Gepostet von Love What Matters am Donnerstag, 23. Juni 2016

Het hartverwarmende verhaal van Matthews raakt veel mensen. Het bericht werd ruim 59.000 keer geliket en 8.000 keer gedeeld. De kapper doet het dan ook met liefde. „Ik weet dat de broer van meneer Earl vanuit de hemel over ons waakt. En dat is veel meer waard dan geld.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Kapper bespreekt wekelijks hetzelfde met demente man
Sluiten