Sophie Moerman
Sophie Moerman Good vibes 18 jun 2016 / 08:00 uur

Internet wordt verliefd op duo marinier en kitten

De combinatie katten en mannen vormt de inspiratie voor aardig wat leuke plaatjes en zelfs kalenders. Het verhaal hieronder gaat echter over een oprechte vriendschap tussen een kitten en een militair – al kan dat het (vrouwelijk deel van het) internet niet zoveel schelen.

Nick Grimmer en Tigger de kitten werden beroemd door hun plotselinge vriendschap. Na een rit van bijna 500 kilometer kwam de 32-jarige marinier erachter dat hij een bijzondere verstekeling had.

Mascotte

Hij kon de kleine Tigger niet meteen vinden, maar hoorde het gespin van ver af. „Ik keek in de achterbak en onder de motorkap, maar ik kon maar niet vinden waar het geluid vandaan kwam”, vertelt Grimmer aan Metro UK. Uiteindelijk moest hij zijn halve truck uit elkaar halen, voordat hij de kitten achter zijn bumper vond.

Gelukkig maakte het kleine katje het goed, maar Grimmer moest toch echt naar zijn werk. En dus nam hij zijn harige vriendje mee, in zijn helm. Bij de marine willen ze de kat wel adopteren als mascotte. „Het is immers gebruikelijk bij de Britse marine om een scheepskat te hebben”, grapt Grimmer’s leidinggevende.

Klapperende eierstokken

Als dit verhaal je nog geen warm gevoel heeft gegeven, doet de aanblik van de marinier en zijn kitten dat wel. Op Reddit heeft het duo inmiddels een behoorlijke fanschare en de meest hilarische reacties komen voorbij. „Welke kitten? Ik zag die kitten geeneens”, aldus een Reddit-gebruiker. „Ik kan de reacties niet eens lezen door alle klapperende eierstokken. Die van mij beginnen ook al en ik ben een man”, aldus een ander.

Aan alle liefhebbers van mariniers, mannen en/of kittens: you’re welcome.

Foto: Reddit
Foto: Reddit
Foto: Reddit

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Internet wordt verliefd op duo marinier en kitten
Sluiten