Sophie Moerman
Sophie Moerman Good vibes 18 jun 2016
Leestijd: 1 minuut

Hond gaat viral met hilarisch gedrag in zwembad

Bij ieder feestje heb je er wel eentje: een party-pooper, die niet danst en een beetje voor zich uit kijkt. De hond in het volgende filmpje lijkt deze ongemakkelijke rol perfect te vervullen en gaat daarmee viral.

In de video, geplaatst door hondenopvang Happy Tails Resort, is te zien hoe een groep Golden Retrievers helemaal los gaan in een zwembad. Ze springen in het water, zwemmen achter hun bal aan en zijn overduidelijk uitgelaten. Op één hond na. De bruine hond in het midden blijft als versteend in het water liggen en lijkt het niet echt naar zijn zin te hebben.

Swim Time

The Non Swimming Dog made an appearance today! #happytailsresort

Gepostet von Happy Tails am Donnerstag, 9. Juni 2016

Lijkt, want niets is minder waar. Hond Beya wachtte namelijk in spanning af totdat haar bal werd gegooid en was zo geconcentreerd dat ze versteend leek. „Dat is geen eens training, dat doet ze elke keer als ze in het zwembad ligt”, vertelt begeleidster Jana Underwood aan Buzzfeed.

Beya heeft inmiddels de bijnaam ‘Doggysaurus Rex’ gekregen door haar grappige houding en gaat het hele internet over. Wij zijn fan!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Hond gaat viral met hilarisch gedrag in zwembad
Sluiten