Sofie Smulders
Sofie Smulders Good vibes 26 jun 2016 / 07:24 uur

Glazen glijbaan op 300 meter hoogte geopend in LA

Glijbanen zijn momenteel hot. De langste glijbaan mag zich dan in Londen bevinden, van de Skyslide in Los Angeles krijg je het ook heet. Hij is namelijk gemaakt van glas en bevindt zich op de 69ste verdieping van een wolkenkrabber in Los Angeles. Vandaag werd de glijbaan geopend. Dit meldt Mashable.

Bij de foto’s krijgen we al acuut last van hoogtevrees, maar met onderstaand filmpje kunnen we nog dichterbij de ervaring komen. Op zo’n 300 meter hoogte glijdt een verslaggeefster van het ding af, dat is bevestigd aan de zijkant van LA’s hoogste gebouw US Bank Tower.

Dus ben je toevalling in The City of Angels? In ruil voor 17 euro glijd je de 13-meter lange glijbaan af en beland je op de 69ste verdieping, waar je een prachtig uitzicht hebt op de stad. Vergeet niet te genieten voordat je de veilige ondergrond weer bereikt hebt, want het ritje duurt maar vier seconden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Glazen glijbaan op 300 meter hoogte geopend in LA
Sluiten