H.Spatel
H.Spatel Good vibes 24 jun 2016 / 19:53 uur

Geordie Shore ster Charlotte naakt op Snapchat

Geordie Shore ster Charlotte Crosby dacht dat ze even helemaal los kon gaan tijdens haar vakantie in Cannes. Waar ze echter geen rekening mee had gehouden is dat ze door haar vrienden stiekem gefilmd kon worden.

Juist op het moment dat Crosby van plan was om naakt te zwemmen in het privé zwembad, filmde haar vriendin Kristy Green hoe de reality-ster haar handdoek afgooide en het water sprong. Blijkbaar was het niet van tevoren afgesproken, want Crosby reageert geschokt zodra ze opmerkt dat Green haar filmt.

Helaas was H.Spatel best teleurgesteld, want veel details waren er op de foto’s en video’s niet te zien. Volgende keer beter?

Snapchat
Snapchat

https://www.youtube.com/watch?v=OUrns_uBl9g

Reageer op artikel:
Geordie Shore ster Charlotte naakt op Snapchat
Sluiten