Jordy Kruse
Jordy Kruse Good vibes 13 jun 2016 / 08:55 uur

Gast probeert jaar lang lepel in mok te gooien

Sommige mensen hebben niet zoveel te doen. Ze gaan dan de gekste dingen verzinnen om hun tijd mee te doden. Dat lijkt ook te gelden voor Niall Brady. De jongeman is bijna een jaar bezig geweest met een ontzettend nutteloos doel: het gooien van een lepel in een mok.

Iedere dag maakte Brady een filmpje van zijn ‘challenge’ via Snapchat. Hij heeft alle pogingen achter elkaar geplakt en daaruit blijkt dat het toch niet zo makkelijk is om achterstevoren een lepel in een mok te gooien.

Na een klein jaar proberen is het de knul toch gelukt. Wij zijn benieuwd wat hij nu met zijn leven gaat doen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Gast probeert jaar lang lepel in mok te gooien
Sluiten