Puck Roest
Puck Roest Good vibes 30 jun 2016 / 14:10 uur

Gaaf! Een selfie op je cappuccino

Altijd al een lekker bakkie pleur willen drinken met het gezicht van Andy Murray erop? Het kan!

Je moet alleen wel even een bezoek brengen aan tennistoernooi Wimbledon. Daar kun je namelijk een lekkere cappuccino bestellen met het gezicht van een beroemdheid erop. Zo worden er onder andere kiekjes van toptennissers Andy Murray en Rafael Nadal op het schuim van cappuccino’s ‘geprint’.

View this post on Instagram

@Regrann from @lavazzauk – Join us in #TheQueue today where you'll find three very special guests on hand to serve up your morning #coffee. #Wimbledon #Regrann #coffeeripples #coffeecupsoftheworld #coffeecupsofinstagram #abeautifulmess #manmakecoffee #proudofyourlocalcoffeeshop #TheTrendyBarista #☕ #🙌 #😘 #coffeegeek #Butfirstcoffee #thecoffeestation #LatteArt #RippleMaker #coffeecrawler #coffeeaddict #coffeelover #coffeedaily #dailygrind #BaristaDaily #coffeesesh

A post shared by Ripples (@drinkripples) on

Maar je kunt er ook voor kiezen om je eigen selfie op de koffie te laten drukken. Het koffieapparaat dat bijzondere koffie’s maakt heet The Ripple Maker en wordt gemaakt door het koffiebedrijf Lavazza. De kopjes koffie zijn in ieder geval bijna te mooi om op te drinken!

View this post on Instagram

@Regrann from @emgembelle – Free Wimbledon Coffees #wimbledon #wimbledon2016 #coffee #tennis #amazing #Regrann #coffeeripples #coffeecupsoftheworld #coffeecupsofinstagram #abeautifulmess #manmakecoffee #proudofyourlocalcoffeeshop #TheTrendyBarista #☕ #🙌 #😘 #coffeegeek #Butfirstcoffee #thecoffeestation #LatteArt #RippleMaker #coffeecrawler #coffeeaddict #coffeelover #coffeedaily #dailygrind #BaristaDaily #coffeesesh

A post shared by Ripples (@drinkripples) on

View this post on Instagram

@Regrann from @lavazzauk – We loved your #Wimbledon selfie @rachelsarah0408 and noticed you had an early start. So we've poured you something to pick you up. If you're waiting in #TheQueue, swing by the Lavazza stand and we'll serve you up something special too. #Regrann #coffeeripples #coffeecupsoftheworld #coffeecupsofinstagram #abeautifulmess #manmakecoffee #proudofyourlocalcoffeeshop #TheTrendyBarista #☕ #🙌 #😘 #coffeegeek #Butfirstcoffee #thecoffeestation #LatteArt #RippleMaker #coffeecrawler #coffeeaddict #coffeelover #coffeedaily #dailygrind #BaristaDaily #instacoffee #goodcoffee #caffeindaily #cupsinframe #squaregrapher #coffeesesh

A post shared by Ripples (@drinkripples) on

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Gaaf! Een selfie op je cappuccino
Sluiten