Hester Ramaker
Hester Ramaker Good vibes 3 jun 2016
Leestijd: 1 minuut

Emancipatie ten top: vader geeft ‘borstvoeding’

De Amerikaanse vader Chris Allen heeft een manier gevonden om zijn dochtertje borstvoeding te geven. Nadat zijn verloofde richting werk was vertrokken, nam hij het voeden moeiteloos over, laat Daily Mail weten.

Nee, er komt geen melk rechtstreeks uit zijn borst. Allen knipte simpelweg een gat in zijn T-shirt waar hij de fles met moedermelk doorheen duwde, zodat het voor zijn kleine dochtertje net leek alsof het borstvoeding kreeg.

Net borstvoeding, toch?

De inventieve vader filmde zijn uitvinding terwijl zijn dochtertje lag te drinken en plaatste het filmpje op internet, begeleid met de tekst: „Ach, het is net borstvoeding, toch? Je moet er wel van houden.”

Ondertussen is de video al meer dan 5,5 miljoen keer bekeken. Vooral onder moeders is het filmpje een succes. Een van hen schreef: „Hoe grappig het er ook uitziet, het is ook hartverwarmend en het laat zijn betrokkenheid zien.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Emancipatie ten top: vader geeft ‘borstvoeding’
Sluiten