Sofie Smulders
Sofie Smulders Good vibes 8 jun 2016 / 12:50 uur

Eindexamenscholier mist geen één les in 13 jaar tijd

Waar de doorsnee scholier hard zijn best doet om zoveel mogelijk weg te blijven van school, gooide James Dudley het over een andere boeg. De Amerikaanse tiener heeft zijn complete schoolloopbaan afgerond zonder ook maar één dag ziek of afwezig te zijn geweest. Dit meldt ABC News. Alle dertien jaren, van de kleuterklas tot aan zijn eindexamen, zat hij netjes in de les.

Eens in de tien jaar

Volgens de rector van zijn middelbare school, de Father Judge High School in Philadelphia, wordt dit maar eens in de tien jaar gepresteerd. ,,Ik denk dat het meer over de ouders zegt dan over hemzelf. Zij zorgen ervoor dat hij elke dag de deur uitgaat en op school belandt”, aldus Father James Dalton.

Aan ABC station WPVI-TV in Philadelphia vertelde James dat het inderdaad zijn moeder was die ervoor zorgde dat hij iedere dag braaf naar school ging. ,,Ik zei tegen hem dat als hij niet hoefde over te geven, hij gewoon moest gaan", aldus Mevrouw Dudley. James gaat na de zomer meteorologie studeren en de lerarenopleiding volgen. Slapen doet hij wel na zijn afstuderen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag de beste tips in je mailbox!

Reageer op artikel:
Eindexamenscholier mist geen één les in 13 jaar tijd
Sluiten