Cerise van Vliet
Cerise van Vliet Good vibes 3 jun 2016 / 11:33 uur

Eigooiende YouTuber zegt sorry tegen conductrice

Ze zijn razend populair: de YouTubekanalen waarop vloggers de hele wereld in de maling nemen met hun pranks. YouTuber Seif wilde precies dat doen en dacht dat het wel grappig zou zijn om een ei op het hoofd van een conductrice stuk te slaan in een van zijn video’s.

Dat pakte echter helemaal verkeerd uit en de 18-jarige jongen werd vrijdag aangehouden. De vlog werd opgenomen op het station Naarden-Bussum, volgens NH wachtte de jongen daar tot de conductrice op haar fluitje blies om de trein te laten vertrekken. Hij gebruikte dit fluitje als zijn startsein en rende naar de vrouw toe om vervolgens het ei stuk te slaan op haar hoofd.

Seif rende vervolgens keihard weg en plaatste de vlog later op zijn YouTubekanaal. Hiervoor ontving hij echter geen lof zoals hij verwachtte, maar kritiek. De conductrice deed aangifte bij de politie en donderdag heeft Seif zich daar zelf gemeld.

Hij werd direct aangehouden en verhoord, maar of hij ook een straf zal krijgen, is niet bekend. Hij moet namelijk nog een keertje terugkomen bij de politie. Wel heeft Seif een nieuwe video op zijn kanaal geplaatst, waarin hij uitvoerig zijn excuses aanbiedt aan de conductrice.

NS laat over dit incident aan NH weten: „Een goede grap wordt gewaardeerd, maar dit is mishandeling. Handen af van onze collega’s.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Eigooiende YouTuber zegt sorry tegen conductrice
Sluiten