Esther Zandberg
Esther Zandberg Good vibes 3 jun 2016 / 17:35 uur

‘Eenzaamste hond’ krijgt filmrol in blockbuster

Terriër Freya werd vorige week een doorslaande hit op internet. De hond werd 18.000 keer afgewezen voor adoptie en bracht al zes jaar door in een asiel. Nu lijkt het erop dat de viervoeter niet alleen een internetsensatie wordt, maar ook nog eens een heuse filmster.

Transformers

Niemand minder dan regisseur Michael Bay heeft de hond gecast voor zijn nieuwste Transformers-film. „Heb dit verhaal deze week in het nieuws gevonden”, zo laat Bay weten op Twitter. „We hebben de eenzaamste hond een rol gegeven in Transformers.” Behalve een filmrol kan Freya ook rekenen op de hulp van de Hollywoodster. „We gaan ook een huis voor haar vinden. Als dit niet lukt, komt ze met mij mee naar huis.”

Aandacht

Freya werd bekend nadat het asiel waarin zij woont in Freshfield wat aandacht had besteed aan het verhaal van de hond. Dit werd al snel opgepikt door de media en op social media. Het asiel is erg gelukkig met alle aandacht voor Freya en de hulp van Michael Bae. „Dit soort publiciteit is niet alleen geweldig voor Freya, maar óók voor onze 40 andere honden”, aldus een woordvoerder van het asiel tegen BBC.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
‘Eenzaamste hond’ krijgt filmrol in blockbuster
Sluiten