Puck Roest
Puck Roest Good vibes 29 jun 2016 / 10:40 uur

Een leven lang gratis hamburgers als je dit aanpast

Zo vlak voor de lunch, hebben wij een leuk eten-gerelateerd nieuwtje. Bij een burgertent in Australië kunnen klanten kans maken op een leven lang gratis hamburgers en daarvoor hoeven ze slechts één klein dingetje te doen, namelijk hun achternaam te veranderen in ‘Burger’.

De actie is een bijzondere marketingstunt van het lokale fastfoodrestaurant genaamd Mr. Burger. De eerste tien mensen die hun naam veranderen en de bevestiging van hun naamswijziging naar de burgertent sturen, krijgen de rest van hun leven gratis hamburgers.

Voor de duidelijkheid, het gaat natuurlijk niet om een ongelimiteerd aantal hamburgers. Winnaars ontvangen zeven burgers per week. Je moet wel achttien jaar oud zijn en in Australië wonen maar verder mag iedereen meedoen. De manager van het restaurant liet aan Mashable weten dat er een hoop geïnteresseerden zijn, maar nog niemand daadwerkelijk zijn of haar naam heeft aangepast.

View this post on Instagram

Triplets can be a handful. Click the link in our bio for today's locations! #MrBurger

A post shared by Mr Burger (@mrburgertruck) on

Nou, je weet wat je te doen staat. Emigreren en je naam veranderen dus. Maar dan kun je wel je hele leven hamburgers kanen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Een leven lang gratis hamburgers als je dit aanpast
Sluiten