Sherida van IJsselmuide
Sherida van IJsselmuide Good vibes 10 jun 2016 / 15:30 uur

Discodel? Nee, frikandellendisco!

Frikandellenliefhebbers, opgelet! Na de discodel, frikandellenpizza én frikandellenvlaai komt er nu ook een heuse Frikandel Disco.

Geheel tegen de health trend in bedacht evenementenbureau Mannenbroeders dit heerlijke (vreet)festijn. Waarom? ,,Omdat de frikandel in moeilijke tijden verkeert, vieren wij het bestaan ervan”, valt op de Facebookpagina van het event te lezen. ,,De frikandel uiterlijk in 2018 verboden? Dacht het niet!”

Verboden

Eind vorig jaar meldde verschillende media inderdaad dat er een mogelijkheid zou zijn dat de frikandel in 2018 verboden zou worden, maar dat is vooralsnog niet bevestigd. De Frikandel Disco vindt op 16 september plaats in Amsterdam, dus dan kun je je in elk geval nog met een gerust hart te buiten gaan. Over de exacte locatie is vooralsnog nog niets bekend. Wij zeggen: houd vooral de Facebookpagina in de gaten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Discodel? Nee, frikandellendisco!
Sluiten