Sabine de Lucht
Sabine de Lucht Good vibes 24 jun 2016 / 20:45 uur

Deze Emmy-winnaar gebruikt zijn trofee in badkamer

Hoewel veel acteurs en actrices een moord zouden doen voor het felbegeerde gouden beeldje dat een Emmy heet, zijn er ook mensen die daar wat minder waarde aan hechten. Deze winnaar gebruikt zijn award bijvoorbeeld als tandenborstelhouder in de badkamer.

Het gaat specifiek om de make-up artiest Holland Miller die dit jaar een Emmy won voor zijn werk in R.L. Stine’s Monsterville: Cabinet of Souls. Een vriend van Miller postte het bewijs op Reddit. „My friend recently won an Emmy. Today he found a use for it.”

Gebruikers op het forum ontdekte snel de identiteit van de eigenaar van het beeldje. De make-up artiest heeft zelf nog niet gereageerd op de foto Misschien een goede idee voor (toekomstige) Oscarwinnaars?

Imgur / scootarded
Reageer op artikel:
Deze Emmy-winnaar gebruikt zijn trofee in badkamer
Sluiten