Kasper Hermans
Kasper Hermans Good vibes 6 jun 2016 / 18:48 uur

Dertig maanden cel voor draaideurbijter

Tien jaar geleden beet hij een stuk van de duim van een Gentse politieagent af, maar het bleek niet de laatste keer. Afgelopen jaar ging hij weer over de schreef. De Gentse correctionele rechtbank heeft hem een celstraf van dertig maanden opgelegd.

Volgens Het Laatste Nieuws gebeurde dit nadat hij eerst een medewerker in de trein had aangevallen, nadat deze hem onvriendelijk zou hebben aangesproken. Hierdoor werd al snel de politie ingeschakeld. Hij wilde wederom bijten, maar tastte dit keer mis met zijn mond.

Overigens is de straf van dertig maanden niet alleen gebaseerd op zijn recidive als bijter. Hij werd ook berecht voor een reeks inbraken en verwondingen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dertig maanden cel voor draaideurbijter
Sluiten