Puck Roest
Puck Roest Good vibes 15 jun 2016 / 14:34 uur

Chinees stel viert 64-jarig huwelijk met leuke shoot

De 95-jarige Wang Lijin is al 64 jaar getrouwd met zijn Huang Caozhen en nog steeds over zijn oren verliefd. Het stel uit de Chinese stad Handan besloot dat te vieren met een uitermate schattige fotoshoot.

De twee leerden elkaar kennen in 1952. Lijin liet zich toen een nieuw pak aanmeten bij kleermaakster Caozhen en viel als een blok voor haar, meldt Hebei Daily. Nu, zoveel jaren later, maakt Caozhen nog steeds de kleding voor haar man. Ze ontwierp zelfs alle kleding voor hun jubileumshoot.

Foto: Weibo

Tijdens de shoot werden Caozhen en Lijin gefotografeerd terwijl ze hun favoriete dingen doen. De aandoenlijke kiekjes werden massaal gedeeld via Weibo, de Chinese variant van Twitter.

Foto: Weibo
Foto: Weibo

Billboards

Het verhaal van het oudere Chinese koppel ging natuurlijk binnen mum van tijd viral. Er werden zelfs een aantal foto’s van het stel op grote billboards in de provincie Hebei getoond. Wie ervoor gezorgd heeft dat die kiekjes daar terecht zijn gekomen, is niet bekend. Maar wij begrijpen het wel. Het oudere stel is namelijk zó snoezig!

Foto: Weibo
Foto: Weibo

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Chinees stel viert 64-jarig huwelijk met leuke shoot
Sluiten