Sophie Moerman
Sophie Moerman Good vibes 20 jun 2016 / 13:29 uur

‘Chewbacca mom’ krijgt eigen actiefiguur

Nog nooit werd er zo massaal naar een live-video op Facebook gekeken, als naar die van Chewbacca-mom. Candace Payne, de vrouw achter de hilarisch oprechte video, is inmiddels een bekendheid en daar heeft speelgoedfabrikant Hasbro nog een schepje bovenop gedaan!

Hasbro maakt namelijk officiele actiefiguren uit de Star Warsfilms, waaronder ook Chewbacca. Payne werd uitgenodigd op het hoofdkantoor van Hasbro, waar ze voor het oog van een heus publiek een enorme verrassing krijgt – waarvan de beelden uiteraard op Facebook staan.

Payne heeft namelijk haar eigen actiefiguur gekregen! Op het eerste gezicht lijkt het figuur een normale Chewbacca, maar het poppetje blijkt een masker op te hebben, met daaronder Payne’s gezicht. „Is dat niet hilarisch”, giert Payne in de camera terwijl ze het figuur trots aan haar enorme schare volgers laat zien. Het gezichtje is niet het enige bijzondere aan het figuur; hij heeft zelfs zes voorgeprogrammeerde oneliners van Payne, waaronder de inmiddels wereldberoemde ,,Ik maak dit geluid niet, dat is het masker!”

De video die Payne beroemd maakte, waarin ze een pas gekocht Chewbacca-masker test, is bijna 150 miljoen keer bekeken. Een record op Facebook en dus mocht Payne eerder al langskomen op het hoofdkantoor van Facebook.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
‘Chewbacca mom’ krijgt eigen actiefiguur
Sluiten