Puck Roest
Puck Roest Good vibes 2 jun 2016 / 16:54 uur

Chewbacca-moeder en gezin ontvangen studiebeurzen

Wie dacht dat de hype rondom de Chewbacca-moeder alweer overgewaaid was, heeft het mis. De komische dame blijft in het nieuws komen. En dat legt haar geen windeieren. Een universiteit in het Amerikaanse Florida heeft Candace Payne en haar hele gezin onlangs complete studiebeurzen aangeboden.

Zo’n twee weken geleden verbrak Payne een record met haar hilarische video op Facebook Live. Sindsdien haken verschillende bedrijven in op de gekte rondom de moeder uit Texas. Zo kreeg ze cadeaus van een warenhuisketen en bracht ze een bezoek aan het hoofdkwartier van Facebook.

Inspirerend

Nu hoeft de familie Payne zich geen zorgen meer te maken om collegegeld. En in de Verenigde Staten gaat dat om een behoorlijk bedrag. De video van Payne heeft een grote hoeveelheid mensen laten lachen. „We wilden graag wat vreugde teruggeven”, aldus Kent Ingle, hoofd van de universiteit. „Ze heeft ons geïnspireerd met de vreugde die ze toonde in de video”, zegt Ingle tegen Fox 13 News.

Niet iedereen is even blij met de uitzonderlijke donatie. Andere studenten voelen zich namelijk benadeeld omdat zij wel de volle mep moeten betalen. „Ik heb een studieschuld, twee baantjes, een gezin met kinderen”, aldus een student tegen de nieuwszender.

Misschien toch maar wat vaker die camera erbij pakken?

It's the simple joys in life….

Gepostet von Candace Payne am Donnerstag, 19. Mai 2016

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Chewbacca-moeder en gezin ontvangen studiebeurzen
Sluiten