Puck Roest
Puck Roest Good vibes 10 jun 2016 / 14:03 uur

Bruidegom in tranen als hij zijn geliefde bruid ziet

Pak de doos tissues er maar vast bij, want je houdt het zeker niet droog bij het zien van deze video. Ruim drie weken geleden stapten Gabriel en Annabella Deku in Londen in het huwelijksbootje. De emotionele reactie van Gabriel wanneer hij zijn geliefde de kerk binnen ziet komen, is hartverwarmend. De video ging dan ook binnen mum van tijd viral.

Op het moment dat Gabriel zijn Annabella naar het altaar ziet lopen, komen de tranen van geluk. De 25-jarige bruidegom en de 24-jarige bruid leerden elkaar vier jaar geleden kennen tijdens hun studie. Vorige maand trouwden de twee in de St. Martin-in-the-Fields-kerk in de Britse hoofdstad. Filmbedrijf De Rienzo Films maakte een prachtige compilatie van de ceremonie.

https://vimeo.com/169791151

The most beautiful bridal entrance – St Martin In The Fields – Trafalgar Square, London from De Rienzo Films on Vimeo.

„Dit is een van de meest oprechte en emotionele reacties die we ooit hebben gefilmd”, schreef het bedrijf op Facebook. „De bruiloft van Gabriel en Annabella was spectaculair van het begin tot het eind.” Op het moment dat Annabella samen met haar moeder de kerk binnenkomt, wordt Gabriel overvallen door emoties. Wanneer hij begint te huilen, pakt zijn vriend en getuige zijn schouder om het vervolgens moed in te spreken. „Kom op, man. Dit is jouw moment. Kijk naar haar”, zegt de vriend tegen de bruidegom.

Onvoorwaardelijke liefde

Tegen Daily Mail vertelt Gabriel wat het bijzondere moment met hem deed. „Ze zag er zo mooi uit. We hebben twee totaal verschillende persoonlijkheden. Zij is eigenlijk emotioneler dan ik, terwijl ik altijd de stoere man ben. Ik zei dat ik niet zou gaan huilen. Maar op het moment dat ik haar zag, voelde ik ineens zoveel waardering voor alles wat ik heb, wetende dat ik een relatie heb die mij zo laat voelen, iemand die onvoorwaardelijk van mij houdt.”

Bij Metronieuws hebben wij al een hoop emotionele video’s voorbij zien komen, maar deze is wel extra bijzonder.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Bruidegom in tranen als hij zijn geliefde bruid ziet
Sluiten