Jessica Heijmans
Jessica Heijmans Good vibes 9 jun 2016 / 14:11 uur

‘Borstvergroting redde mijn leven’

Onlangs werd Sharon Heinrich tijdens een fietstocht aangevallen door een kangoeroe. Het beest liet de 45-jarige vrouw achter met gebroken ribben en gescheurde borstimplantaten, maar dat had veel erger kunnen aflopen zonder haar borstvergroting, aldus de 45-jarige vrouw.

Samen met haar vriendin maakte Sharon een ritje door de Clare Valley toen ze werd aangevallen. De kangoeroe sprong op de borst van Sharon waardoor haar borstimplantaten scheurden. In het ziekenhuis werd haar verteld dat ze geluk heeft om nog in leven te zijn, en dat is volgens Sharon dankzij haar DD-cup.

Nog grotere borsten

Toen haar borstimplantaten moesten worden vervangen na de aanval, kwam Sharon erachter dat haar borsten kleiner waren dan gedacht. Daarom loopt de vrouw nu rond met een extra 80 milliliter aan elke kant. De 45-jarige vrouw is de kangoeroe zelfs dankbaar voor haar grotere borsten: "Australië kan een wreed land zijn, dus het is beter om veilig te zijn," aldus Sharon.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘Borstvergroting redde mijn leven’
Sluiten