Remco Visser
Remco Visser Good vibes 12 jun 2016 / 09:20 uur

Boefje verliest paspoort bij diefstal; doet aangifte

Een Bosnische winkeldief is op wel heel domme wijze tegen de lamp gelopen in het Noord-Hollandse Cruquius. Hij verloor tijdens een diefstal namelijk zijn paspoort en riep daarom de hulp in van de politie, zo meldt RTV Noord-Holland.

De 20-jarige crimineel had vrijdag met een magneet geprobeerd om beveiligingslabels van verschillende spullen te ontkoppelen om ze daarna te stelen. Toen hij door beveiligingsmedwerkers werd betrapt, sloeg hij op de vlucht. Hierbij verloor hij echter zijn paspoort.

Herkend

Een paar uur later meldde de man zich bij het politiebureau om te informeren of zijn reisdocument toevallig gevonden was. Hij werd herkend en kon gelijk worden aangehouden. Bij het checken van zijn DNA bleek bovendien dat de man gesignaleerd staat als ongewenste vreemdeling, waarna hij werd overgedragen aan de vreemdelingenpolitie.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Boefje verliest paspoort bij diefstal; doet aangifte
Sluiten