Zoë Boven
Zoë Boven Good vibes 10 jun 2016 / 15:35 uur

Bierliefhebbers opgelet! Er is biercake te koop

Het is elk jaar weer moeilijk: een origineel cadeau voor Vaderdag bedenken. In het plaatsje Raalte in Overijssel hebben kindertjes echter geluk. Daar is vanaf vrijdag namelijk de biercake te koop. ‘Erg smakelijk’ volgens bakker Patrick Jorink.

„Het is begonnen als een idee voor Vaderdag”, zegt de bakker tegen RTV Oost. „Vaders drinken over het algemeen bier, wij zijn een bakkerij. Die combinatie heeft geleid tot de biercake.”

Jorink gebruikt een lokaal biertje als ingrediënt voor zijn cake: het Sallands Landbier. „Door streekproducten te gebruiken, versterk je elkaar. Het mes snijdt zo aan twee kanten.”

De bierbrouwerij

De brouwers van het bier kregen woensdag de eerste biercake voorgeschoteld. Volgens hen is het bier in de cake duidelijk te proeven: „Het is weer eens wat anders.”

Dus, nog op zoek naar een Vaderdagcadeau en wil je die ouwe niet wéér met een paar sokken of een fles drank opzadelen? Stap dan in de auto, bus of op de fiets richting Bakkerij Jorink in Raalte en sla je slag.

De SALLANDSE BIERCAKE is nu officieel getest en goedgekeurd door de experts van SALLANDS LANDBIER!!!V.a. vrijdag in onze winkels..

Gepostet von José Jorink am Mittwoch, 8. Juni 2016

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Bierliefhebbers opgelet! Er is biercake te koop
Sluiten