Sophie Moerman
Sophie Moerman Good vibes 14 jun 2016 / 12:45 uur

Avontuurlijke baby’s houden politiekorps bezig

Een politieagent in de Chinese stad Jiande moest even twee keer in zijn ogen wrijven toen hij ‘s ochtends ineens drie kleine kindjes op straat zag staan. De baby’s waren bijna naakt en alleen, dus de agent startte meteen een zoektocht naar de ouders.

De kindjes hadden al een lolly gehad van een winkelier in de buurt en bleven voor de deur ronddrentelen, maar agent Chen besloot hen mee te nemen naar het bureau. Daar aangekomen, stonden de aanwezige agenten, allen nog redelijk jong, voor een voor hen nogal vreemde opdracht: het bezighouden en verzorgen van drie kleine kindjes die ze niet kenden. „Gelukkig herpakten ze zich snel”, schrijft CCTV bij het bericht. „Ze verdeelden zich in groepjes en zorgden elk voor een ander kin. Ze kochten melk en kleding en deden er alles aan om de ouders te vinden.”

De moeder van de drie koters werd uiteindelijk uren later gevonden. Ze lag nog te slapen en had niet door dat haar dochtertje en de nog jongere tweeling de benen namen. Toen ze erachter kwam, rende ze in paniek naar buiten, waar buurtbewoners haar vertelden over de actie van de agenten. De foto’s gaan inmiddels viral en veel mensen uiten harde kritiek op de nalatigheid van de moeder. Maar, zoals het bericht zegt: dit zijn wel de schattigste ‘gevonden voorwerpen’ die de politie kan tegenkomen.

Police help lost infants go home This might be the cutest case of Lost & Found ever.Three infants, a 2-year-old girl…

Gepostet von CGTN am Dienstag, 14. Juni 2016

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Avontuurlijke baby’s houden politiekorps bezig
Sluiten