Sofie Smulders
Sofie Smulders Good vibes 15 jun 2016 / 20:59 uur

Al 10.000 verjaardagskaarten voor autistische Hallee

Hallee Sorenson, het autistische meisje dat vorig jaar eenzaam en alleen haar achttiende verjaardag moest vieren, heeft nu een heleboel (lees: duizenden) kaarten ontvangen. Dit meldt Metro UK. Dankzij haar nicht Rebecca Lyn stuurden Facebookgebruikers massaal kaartjes naar Hallee die op 2 juli 19 jaar oud wordt.

Aanvankelijk werd verwacht dat Sorenson een paar honderd felicitaties per post zou ontvangen, maar ze heeft er inmiddels al 10.000 binnen. Niet gek, gezien het feit dat Rebecca pas een week geleden haar verzoek op Facebook plaatste en Hallee pas over ruim twee weken jarig is.

Postzakken

Het postkantoor in Maine heeft niet alleen duizenden kaarten ontvangen, maar ook vele pakketten die afkomstig zijn van onder anderen de NASA en soldaten in Afghanistan. Sinds Rebecca’s Facebookpost zijn er al heel wat postzakken bij Hallee gearriveerd. Boer Zoekt Vrouw is er niets bij.

Thank you, Massachusetts State Police! 💗💗💗

Gepostet von Hallee's 21st Birthday am Mittwoch, 15. Juni 2016

„Onze dank is moeilijk in woorden uit te drukken”, zegt Hallee’s tante Robyn. „Dit allemaal is een bewijs dat de meeste mensen aardig zijn en liefhebben en dat we allemaal in staat zijn om te geven aan anderen, ook al zijn ze nog zo ver weg. We zijn allemaal familie van elkaar.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Al 10.000 verjaardagskaarten voor autistische Hallee
Sluiten