Puck Roest
Puck Roest Good vibes 13 jun 2016 / 10:35 uur

Aapje steelt camera en maakt selfies met vrienden

Op een rustige middag in het Manuel Antonia National Park in Costa Rica ontdekten een groep witschouderkapucijnaapjes een camera in hun boom. Ze besloten de gadget mee te nemen waardoor wij nu een kleine rondleiding krijgen van de beestjes, inclusief grappige selfies.

Een nieuwsgierig aapje besloot na de ontdekking de GoPro mee te nemen. Hij probeert uit te vogelen wat voor vreemd ding hij heeft aangetroffen en besluit zijn vriendjes erbij te halen. Het resultaat is een grappige video.

De beelden werden gemaakt met de camera van scholier Cole Weber. Hij liet de GoPro bewust achter in de hoop dat hij er wat leuks mee vast kon leggen. „Ik had echt nooit verwacht dat een aapje de camera mee zou nemen”, aldus de verbaasde scholier tegen The Mirror. „Nadat de aapjes erachter kwamen dat de gadget niet echt lekker smaakte, lieten ze het vallen.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Aapje steelt camera en maakt selfies met vrienden
Sluiten