Jessica Heijmans
Jessica Heijmans Good vibes 13 jun 2016 / 20:30 uur

5-jarig jongetje spaart geld voor date met vriendin

Een eerste date kan zelfs na jaren ervaring nog een spannende aangelegenheid zijn, maar dat weerhield de 5-jarige Freddie Gibson er niet van om alles uit de kast te halen om de perfecte date te regelen voor zijn beste vriendin.

Toen de Britse Freddie van zijn ouders leerde wat een date inhield, besloot hij om zijn vriendin Dee Dee mee uit te vragen, meldt The Mirror. Aangezien de 5-jarige nog niet over een smartphone beschikt, stuurde hij haar een brief en gelukkig zei Dee Dee ja.

De date

Freddie had netjes zijn verjaardagsgeld opgespaard – en een nieuwe portemonnee gekocht om het geld veilig in op te bergen – om zijn vriendinnetje te kunnen trakteren op een etentje in hun favoriete restaurant: Pizza Express.

Als een echte gentleman nam Freddie bloemen mee, hielp Dee Dee met het menu en zorgde hij ervoor dat zij de gehele date gelukkig was. Volgens The Mirror vertelde Dee Dee zeer blij te zijn met de date: „Ik heb erg genoten van de date met Freddie – vooral van de hartjes op ons ijsje.”

Ook de kleine Romeo was tevreden over de zijn date: „Dee Dee is mijn beste vriendin in de hele wereld en ik vond onze date geweldig. Ik zou Dee Dee graag opnieuw meenemen op een date omdat ze prachtig is."

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
5-jarig jongetje spaart geld voor date met vriendin
Sluiten