Carolien Tsao
Carolien Tsao Good vibes 17 mei 2016 / 20:15 uur

Vrouw verrast door koeieninvasie in voortuin

’s Ochtends je gordijnen opendoen en verrast worden door een opmerkelijk tafereel als een kudde koeien in je voortuin. Het overkwam Caroline Blackburst uit het Engelse Saughall, die waarschijnlijk nog een keer extra in haar ogen moest wrijven toen ze het zag.

Nee, ze droomde niet toen ze dinsdagochtend het zonlicht door haar ramen liet schijnen en de beesten zag die ‘rustig’ aan het grazen waren in haar tuin. In de kleine tuin – vlakbij het platteland – hadden ze heel wat schade aangericht, vertelde ze aan Chester Chronicle. Haar planten, muren en gazon stonden er niet meer zo fraai bij als voorheen.

Gelukkig wist de politie de ontsnapte koeien gauw weg te krijgen. Om 08.00 uur ’s ochtends werden ze gealarmeerd en een uur later waren de dieren weer weg.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vrouw verrast door koeieninvasie in voortuin
Sluiten