IngelisedeVries
IngelisedeVries Good vibes 11 mei 2016 / 19:40 uur

Vrouw streamt zelfmoord op Periscope

Een Franse vrouw heeft haar zelfmoord gestreamed via de app Periscope. De Franse justitie doet op dit moment onderzoek naar de moord, die live te zien was via de video-applicatie van Twitter. Een 19-jarige vrouw wierp zichzelf woensdag voor de trein, meldt RTL Nieuws.

Treinen

De vrouw kondigde haar dood eerst aan. Ze zei onder andere dat ze wil dat ‘mensen op haar zelfmoord reageren, dat ze hun geest openen en verder niks’. Eerst praatte ze tegen de camera, die ze vervolgens op passerende treinen richtte.

De vrouw pleegde zelfmoord in de gemeente Egly ten zuiden van Parijs. Ze had ongeveer duizend volgers. In eerste instantie wordt er gekeken naar de telefoon van de vrouw en de gegevens van de app. Ook onderzoeken ze de motieven. Daarna kan het onderzoek nog uitgebreid worden.

Twitter wil geen commentaar op individuele gevallen geven. Het filmpje is inmiddels wel van Periscope verwijderd.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vrouw streamt zelfmoord op Periscope
Sluiten