Puck Roest
Puck Roest Good vibes 14 mei 2016 / 13:25 uur

Vrouw steelt pakketje, heeft slechtste smoes ooit

Afgelopen dinsdag werd een vrouw in Los Angeles betrapt terwijl ze een pakketje jatte. De eigenaar van de woning, voor wie het pakketje bestemd was, confronteerde haar met een camera in zijn hand. De vrouw komt dan met de meest achterlijke smoes aller tijden.

De bewoner van het huis kwam net thuis toen hij de vrouw met een pakketje in haar handen zag staan. Hij stapte uit zijn auto en liep naar haar toe. „Je weet dat ik hier woon?", zegt hij in de video. Ze reageert mompelend. „Als ik jou was, zou ik dat pakketje neerleggen. Dat zijn mijn spullen. Ik woon hier. Dit is mijn huis", zegt hij vervolgens.

Knullig

Dan verzint de dame het meest knullige excuus ooit. „Mijn moeder woont hier”, zegt ze. Juist ja. Als hij zegt dat hij de politie gaat bellen, laat ze de pakketjes vallen en loopt ze snel weg. De politie deelde de video via Facebook en is op zoek naar de dievegge.

The Alhambra Police Department is trying to identify a suspect who stole packages from a homeowner’s front porch. On Tuesday, May 10, 2016 at approximately 4:40 pm, a homeowner in the southeast portion of Alhambra had just arrived home when he saw a woman approach the front of his house. The female suspect picked up two packages that had been delivered and left near the front door. The homeowner exited his car and started recording the suspect with his cell phone. The homeowner confronted the suspect who tried to convince the man that her mother lived at the house and the packages were hers. When the homeowner threatened to call the police the suspect dropped the packages and fled on foot.The police department is asking anyone who recognizes the suspect to please call (626) 308-4875. You can remain anonymous.

Gepostet von Alhambra Police Department am Donnerstag, 12. Mai 2016

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vrouw steelt pakketje, heeft slechtste smoes ooit
Sluiten