Els Anker
Els Anker Good vibes 21 mei 2016 / 12:05 uur

Vrouw met Chewbacca-masker verbreekt Facebookrecord

Star Wars-fans zijn ongetwijfeld één van de meest toegewijde mensen in de wereld. De Amerikaanse Candace Payne heeft met een filmpje, waarin ze een Chewbacca-masker uittest, een Facebookrecord verpulverd.

De vrouw postte donderdag een video op Facebook Live nadat ze in de winkel een Chewbacca-masker had gekocht. „Ik had graag willen zeggen dat ik dit masker voor mijn zoon heb gekocht”, aldus een dolenthousiaste Payne in het filmpje. „Maar het is toch écht van mij.”

Hysterisch

Als ze het masker opzet, begint Payne hysterisch én aanstekelijk te lachen. Er blijkt namelijk geluid uit het masker te komen. „Dit ben ik niet hoor, dat is het masker!”, benadrukt ze tussen het lachen door.

Het filmpje is inmiddels al ruim 94 miljoen keer bekeken. De vrouw scoort daarmee de beste Facebook Live tot nu toe. „Het zijn de kleine geneugten van het leven", aldus het onderschrift. „Dit masker is elke cent waard.”

Peter Mayhew, de Britse acteur die Chewbacca speelt in de Star Wars-films, kreeg het aanstekelijke filmpje al gauw in het vizier. „Echt prachtig”, aldus de acteur op Reddit.

Bekijk hier het filmpje:

It's the simple joys in life….

Gepostet von Candace Payne am Donnerstag, 19. Mai 2016

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vrouw met Chewbacca-masker verbreekt Facebookrecord
Sluiten