Puck Roest
Puck Roest Good vibes 22 mei 2016 / 11:55 uur

Vrouw met Chewbacca-masker deelt vreugde met kids

Nadat de video van Candace Payne met haar Chewbacca-masker gigantische viral ging, was het natuurlijk wachten op het eerste merk dat in zou haken op de hype. De dame verbrak per slot van rekening een record met haar hilarische video op Facebook Live.

Warenhuisketen Kohl’s was een van de eersten die gebruik maakte van Chewbacca-gekte. Payne had het masker immers gekocht in een van hun filialen. De keten ging bij Payne langs afgelopen zaterdag en deed de familie verschillende Star Wars-gadgets cadeau. Het resultaat is een grappige video.

Marketingtruc

„Het is net Kerstmis", roept de enthousiaste Payne terwijl haar kinderen rondspringen. Maar – natuurlijk – blijft het daar niet bij. Kohl’s geeft het gezin ook nog eens 2500 dollar aan tegoedbonnen. Een kleine prijs voor alle aandacht die de moeder heeft gegenereerd voor de winkelketen. Het masker is namelijk in iedere winkel in de Verenigde Staten uitverkocht.

En natuurlijk krijgen nog een keer de aanstekelijke lach van Payne plus haar kinderen te horen. Het is natuurlijk allemaal een marketingtruc, maar dat maakt het niet minder leuk.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vrouw met Chewbacca-masker deelt vreugde met kids
Sluiten