Sophie Moerman
Sophie Moerman Good vibes 16 mei 2016 / 11:00 uur

Vrouw met bijtgrage haai aan arm naar ziekenhuis

Artsen in het Amerikaanse Florida moeten dit weekend raar hebben opgekeken, toen er een vrouw met een haai aan haar arm het ziekenhuis binnen kwam. Het beest had de zwemster gebeten maar weigerde los te laten.

De vrouw nam een duik aan de kust van Florida, toen ze plotseling hevige pijn in haar arm voelde. Het bleek een kleine verpleegsterhaai te zijn, die zijn scherpe tanden diep in haar huid had geboord. De vrouw schudde heen en weer maar wat ze ook probeerde, de haai liet niet los. ,,De haai gaf niet op. Hij ademde al bijna niet meer maar hij liet niet los, alsof hij vastgelijmd zat”, vertelt een ooggetuige aan de Sun Sentinel.

Omdat ook de hulp van omstanders niet mocht baten zat er maar een ding op: de vrouw moest met haai en al naar het ziekenhuis worden vervoerd. Daar zijn de twee uiteindelijk van elkaar gescheiden. De vrouw moest behandeld worden maar haar verwondingen vallen mee. Het is niet duidelijk hoe het met de haai gaat.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vrouw met bijtgrage haai aan arm naar ziekenhuis
Sluiten