Jurgen van der Hoeven
Jurgen van der Hoeven Good vibes 12 mei 2016 / 09:05 uur

Vrouw laat verkrachter zoenen, bijt tong eraf

Een jonge vrouw die in het zuiden van Frankrijk werd verkracht, heeft de verkrachting een halt toe kunnen roepen door de man toe te laten haar te zoenen. Op het moment dat dit gebeurde beet ze de tong van haar aanrander af, zo meldt het Franse The Local.

In de stad Toulouse achtervolgde een 24-jarige man de 19-jarige vrouw naar haar huis. Hij slaagde erin het appartementencomplex binnen te dringen en stapte vervolgens bij haar in de lift.

Aanranding

Daarop vergreep hij zich aan haar en poogde hij het topje van de vrouw kapot te trekken. Volgens de krant La Dépêche du Midi weigerde de vrouw dat. Vervolgens zou de man erin geslaagd zijn de vrouw te penetreren.

Volgens de verslagen gaf de vrouw zich daarop zogenaamd over en stond ze de man toe haar te zoenen. Toen dat gebeurde, beet ze de tong van de man in tweeën. De verkrachter kermde het uit van de pijn, terwijl de vrouw snel op de vlucht sloeg.

Halve tong

De hulpdiensten arriveerden niet veel later op de plek en vonden bloed en een deel van de tong van de man. Vervolgens werd omliggende ziekenhuizen gevraagd uit te kijken naar een man met een halve tong. Niet veel later meldde de man zich bij een ziekenhuis. Hij werd direct gearresteerd.

De man is verkrachting ten laste gelegd. Hoewel hij nog wel beweerde dat de vrouw aanvankelijk helemaal niet tegenstribbelde, werd hij direct in de cel gegooid.

Reageer op artikel:
Vrouw laat verkrachter zoenen, bijt tong eraf
Sluiten