Metro en ANP
Metro en ANP Good vibes 9 mei 2016 / 08:55 uur

Vrouw drukt kwart miljoen achterover door dates

De ene na de andere man trapte in het charmante masker dat Marisa Christina Johnson de afgelopen jaren droeg. De knappe 43-jarige vrouw maakte via onlinedating vrijwel iedere nieuwe afspraak geld of spullen afhandig. Ze stal geld en goederen bij de mannen thuis, verbleef op hun kosten in dure hotels en probeerde zelfs via een goedgelovige date een nieuwe auto aan te schaffen.

De politie schat dat Johnson met haar geraffineerde methode haar afspraakjes minstens 250.000 dollar aan spullen heeft weten te ontfutselen. De Los Angeles Times meldt dat de openbare aanklager haar onder meer fraude, valsheid in geschrifte, inbraak en het gebruik van valse identiteiten te laste legt.

Reageer op artikel:
Vrouw drukt kwart miljoen achterover door dates
Sluiten