Metro
Metro Good vibes 11 mei 2016 / 18:58 uur

Vrouw belt 112 om reuzenspin in huis

De politie in Duitsland moest er in de nacht van dinsdag op woensdag wel om een heel bijzondere reden op uittrekken. Agenten moesten een reuzenspin uit een flat van een doodsbange vrouw in de stad Neu-Ulm halen. Volgens de bewoner was de spin minstens 15 centimeter groot.

Monster

Uit paniek belde de 23-jarige vrouw de politie. Haar buurman durfde het monster namelijk ook niet uit het huis te halen. De poging om het dier met een stofzuiger uit huis te krijgen, was ook tevergeefs. Een agent durfde wist het dier wel buiten te zetten.

Een officiële woordvoerder van de politie kwam eraan te pas om omwonenden bij voorbaat gerust te stellen: het zou best kunnen dat de vrouw in haar angst de grootte van de spin iets had overdreven. Om wat voor spin het ging, kon niemand zeggen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vrouw belt 112 om reuzenspin in huis
Sluiten