Zoë Boven
Zoë Boven Good vibes 14 mei 2016 / 07:20 uur

Vliegtuigpassagiers smokkelen goudstaven in darmen

De douane in Bangladesh heeft een vreemde werkweek achter de rug. Op dinsdag en vrijdag pakten ze vliegtuigpassagiers op die goudstaven meesmokkelden in hun endeldarm. Een van de mannen verborg maar liefst acht goudstaven in zijn lichaam.

শাহজালালে আবারও স্বর্ণের ডিম প্রসব করলো এক পুরুষযাত্রী!! প্রথমে এক্সরে, পরে প্রসব …মালয়েশিয়া হতে আজ সকাল ৫ টায় হযরত…

Gepostet von Customs Intelligence, Bangladesh কাস্টমস গোয়েন্দা, বাংলাদেশ am Dienstag, 10. Mai 2016

Bij een andere smokkelaar, die bijna omviel van de buikpijn, toonde een röntegenfoto dinsdag dat hij vier goudstaven met zich meedroeg. Op 2 mei vonden agenten al bijna 445.000 euro aan goudstaven in een vliegtuigtoilet.

35.000 euro uitgepoept

De man met acht goudstaven in zijn lichaam werd vrijdag opgepakt op Dhaka’s Hazrat Shahjalal International Airport, meldt de Daily Mail. Hij zat op een vlucht vanuit Dubai en gaf toe dat er goudstaven in zijn endeldarm zaten nadat hij werd ondervraagd door de douane. Later drukte hij de acht goudstaven, ter waarde van 35.000 euro, eruit op een toilet.

Reageer op artikel:
Vliegtuigpassagiers smokkelen goudstaven in darmen
Sluiten