Eefje van Son
Eefje van Son Good vibes 8 mei 2016 / 08:48 uur

Vissers redden ree uit water met schepnet

Twee vissers zagen zondagochtend in alle vroegte in Deden een ree in het water van het Twentekanaal. Toen de mannen dichterbij kwamen, merkten ze dat het beestje in paniek was en schoten te hulp.

Terwijl de brandweer gebeld werd, gooiden de vissers een schepnet in het water om de ree op die manier naar de kant te trekken. Zo schrijft RTV Oost. Dat lukte! Vervolgens tilden ze het dier uit het water en hebben ze hem het droge gelegd.

Bijkomen

De ree was erg vermoeid van de zwemtocht die het beestje achter de rug had en bleef in alle rust bij de vissers liggen. Al snel was de jachtopziener ter plekke om het dier mee te nemen en bij te laten komen van zijn avontuur. Als de ree weer de oude is, laat de jachtopziener hem weer vrij in de natuur.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vissers redden ree uit water met schepnet
Sluiten