Sophie Moerman
Sophie Moerman Good vibes 3 mei 2016 / 14:15 uur

Viezerik krijgt klappen van vrouwen in bus Turkije

Een groep vrouwen in Turkije lieten deze week even een sterk staaltje ‘girl power’ zien. Een man viel een vrouwelijk buspassagier lastig, maar zou daar heel snel spijt van krijgen.

Midden in een drukke bus zou de man zijn geslachtsdeel hebben laten zien aan de vrouw naast hem. Daar was de desbetreffende dame duidelijk niet van gediend. Op de beelden, die inmiddels het internet over gaan, is te zien hoe ze de man een paar tikken geeft en tegen hem schreeuwt.

Waarschijnlijk hoopte de man op dit moment dat het hierbij zou blijven, maar niets is minder waar. Andere vrouwen in de bus krijgen lucht van het opstootje en beginnen zich ermee te bemoeien. Het resultaat: binnen een paar seconden wordt de viezerik van meerdere kanten uitgescholden en geslagen, terwijl hij duidelijk het liefst door de grond zou zakken van schaamte.

De man probeert weg te komen wanneer de bus stopt, maar hij wordt tegengehouden door andere passagiers. Eenmaal buiten kan hij meteen worden ingerekend door agenten, omdat de buschauffeur zo slim was vlak voor het politiebureau te stoppen. De man is meegenomen voor verhoor, het is niet duidelijk waarom hij zijn jongeheer aan de jongedames liet zien.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Viezerik krijgt klappen van vrouwen in bus Turkije
Sluiten