Lisa Vermeij
Lisa Vermeij Good vibes 19 mei 2016 / 10:50 uur

Veertien kinderen gewond na een aanval van hond

Op woensdag 18 mei werd een rustige avond in een park in Noord-Engeland bruut verstoord nadat een hond volledig door het lint ging. De doorgedraaide viervoeter beet veertien kinderen, waarvan er negen met verwondingen naar het ziekenhuis werden gebracht, dit meldt de Metro UK.

Volgens buurtbewoners zag het parkje in Northumbria eruit als een ‘oorlogsgebied’. „Er waren kinderen die andere kinderen wilde helpen, maar elke keer als ze probeerde te helpen werden ze zelf gebeten”, vertelt een buurtbewoner aan Chronicle Live. Een van de vaders van de kinderen zag het voorval gebeuren. Hij sprintte naar het speeltuintje om de hond te overmeesteren en wachtte daar totdat de politie arriveerde.

Eigenaar nog onbekend

De politie heeft de hond meegenomen voor onderzoek. De eigenaar van de wilde hond is nog niet gevonden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Veertien kinderen gewond na een aanval van hond
Sluiten