Eefje van Son
Eefje van Son Good vibes 8 mei 2016 / 07:50 uur

Turks elftal verblijd met vliegtuigeten van moeders

De spelers van het Turkse voetbalelftal zitten vaak in het vliegtuig en waarschijnlijk waren hun moeders bang dat ze wat vitaminen tekort kwamen door al die vliegtuigmaaltijden. De moeders maakten daarom voor hun zonen een verse maaltijd uit eigen keuken. Veel lekkerder natuurlijk dan de slappe hap in een vliegtuig!

Compleet verrast

Toen de mannen van het elftal weer eens in de lucht hingen, werden de schermen in het vliegtuig plotseling aangezet. De voetballers waren compleet verrast toen ze daarop hun eigen moeders zagen die een overheerlijke maaltijd voor hun jongens klaarmaakten die ze vervolgens voorgeschoteld kregen. Dat is wel te zien op de video:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Turks elftal verblijd met vliegtuigeten van moeders
Sluiten