Sabine de Lucht
Sabine de Lucht Good vibes 29 mei 2016 / 12:23 uur

Studenten huren stripper in voor diploma-uitreiking

Een persoonlijk praatje, bloemen en dan – eindelijk – je diploma in ontvangst nemen. Zo verloopt ongeveer elke diploma-uitreiking hier in Nederland. Een verplichte zit, niets meer of minder. Op het Luitpold-Gymnasium in München ging het iets anders: daar huurden studenten een stripper in om de afstudeerders uit te zwaaien.

Speech

Om hun verrassing geheim te houden, vertelden ze de docenten dat de stripper een praatje kwam houden over ‘gelijke rechten’. Omdat in het publiek alleen meerderjarigen zaten, besloten de leraren het toe te laten. Maar wanneer de dame het podium opkwam voor haar speech, deed ze iets heel anders dan praten.

Voor slechts een – dolgelukkige – mannelijke student, gaf de stripper een lapdance. Alle andere afstudeerders bekeken het tafereel vanaf de tribune’s. Op het einde was de vrouw enkel bedekt met een dekentje. Bekijk de beelden van de diploma-uitreiking striptease hieronder:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Studenten huren stripper in voor diploma-uitreiking
Sluiten