Sophie Moerman
Sophie Moerman Good vibes 17 mei 2016 / 13:13 uur

Stel verrast familie op prachtige wijze met adoptie

Toen ze gingen trouwen wisten Lacey en Banks Farris het zeker: ze wilden een gezinnetje stichten. Dat bleek moeilijker dan gedacht, dus toen ze eindelijk tot adoptie waren overgegaan besloten ze dat op prachtige wijze aan hun familie te vertellen.

Jarenlang probeerde het stel uit Californië een baby te krijgen, maar alles liep mis. Vruchtbaarheidsproblemen, meerdere miskramen en zelfs een adoptie die op het laatste moment afketste: Lacey en Banks hadden geen geluk.

Finley

De familie van het stel leefde uiteraard met hen mee en had de hoop op een kindje al opgegeven. Dat was extra reden voor Lacey en Banks om hun nieuwe adoptiepoging nog even geheim te houden, want wat als het weer fout ging? Gelukkig ging het dit keer wel goed en pasgeleden konden ze de kleine Finley in hun armen sluiten.

Eerste ontmoeting

Uiteraard moest het nieuwe lid van de familie wel in stijl geïntroduceerd worden en daarom besloten Lacey en Banks de eerste ontmoeting te filmen. Het resultaat: een ontroerende video waarin te zien is hoe emotioneel de familie reageert wanneer het stel ineens met een baby voor de deur staat. Pak de tissues er maar bij!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Stel verrast familie op prachtige wijze met adoptie
Sluiten