Kasper Hermans
Kasper Hermans Good vibes 2 mei 2016 / 15:42 uur

Starbucks aangeklaagd vanwege grote hoeveelheid ijs

Je kan het je zo gek niet bedenken of iemand is er wel voor aangeklaagd in Amerika. Zo sleept een vrouw uit Illinois nu Starbucks voor de rechter, om de simpele reden dat er te veel ijs in de koude dranken zit.

Volgens de vrouw worden de consumenten voorgelogen door Starbucks, aangezien de bekers op de advertentie voor bijvoorbeeld de smoothies helemaal gevuld zijn met drank. In de praktijk zit er echter veel ijs in de beker. Iets dat de aanklager weigert te accepteren. In sommige gevallen beslaat het ijs bijna de helft van de drank.

Ze wil dan ook geen klein bedrag zien van Starbucks. Het gaat wat haar betreft om een bedrag van liefst 4,34 miljoen euro, zo schrijft Buzzfeed. „In essentie adverteert Starbucks met de grote van haar bekers en niet met de hoeveel drank die je krijgt”, aldus de vrouw.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Starbucks aangeklaagd vanwege grote hoeveelheid ijs
Sluiten