Sophie Moerman
Sophie Moerman Good vibes 25 mei 2016 / 12:08 uur

Slang in toilet bijt Thaise man in geslachtsdeel

Een Thaise man kreeg de schrik van zijn leven toen er ineens een slang uit zijn toilet kwam zetten, net toen hij zijn behoefte deed. Het reptiel beet zich vast in het geslachtsdeel van de man en was niet van plan los te laten.

De meterslange slang was blijkbaar via het riool naar boven gezwommen en beet zich vast in de edele delen van de 38-jarige Atthaporn Boonmakchuay toen hij op het toilet zat. De man probeerde het beest in paniek van zich af te slaan maar die beet zich steeds verder vast, waardoor de man veel bloed verloor.

Gelukkig bedacht hij een oplossing, net voordat hij flauwviel als gevolg van het bloedverlies. Zijn vrouw gaf hem een touw aan, waarmee Boonmakchuay het hoofd van de slang wist vast te knopen aan de deurklink. Het reptiel liet daardoor los en kon bovendien geen kant meer op, meldt Bangpakong News.

Hulpdiensten hebben de man naar het ziekenhuis gebracht, waar hij nu nog steeds herstelt van zijn bizarre ongeluk. De slang is met wc-pot en al uit het huis gehaald en zal worden vrijgelaten, ver weg van de bewoonde wereld.

Gepostet von คนข่าวบางปะกง am Dienstag, 24. Mai 2016

Gepostet von คนข่าวบางปะกง am Mittwoch, 25. Mai 2016

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Slang in toilet bijt Thaise man in geslachtsdeel
Sluiten